Wij zijn Meatless Jungle

Actievelingen inspireren om bewuste voedingskeuzes te maken voor lichaam en planeet, dat is ons doel. 

Waar we voor staan

Bij Meatless Jungle zetten we ons in voor een duurzame toekomst en geloven we dat plantaardig eten een cruciale stap is om dit te bereiken. De voedingsindustrie heeft een giga-impact op het milieu en de productie van dierlijke producten speelt hierin een grote rol. Door mensen te inspireren om plantaardiger te eten, willen we bijdragen aan een betere wereld. We laten graag zien dat veganistisch eten niet alleen gezonder, maar ook minstens net zo lekker en voedzaam is als traditionele voeding.

Betere sportprestaties door plantaardig eten

Als sportliefhebbers en experts in plantaardige voeding weten we uit ervaring dat je geen dierlijke producten nodig hebt om gezond en sterk te zijn. Bij Meatless Jungle begeleiden we sporters - van recreatieve atleten tot fanatiekelingen - bij het bereiken van hun doelen met behulp van een plantaardig dieet. Maar ook mensen met een 'normale' actieve leefstijl zijn bij ons aan het juiste adres voor een advies op maat. Met persoonlijke begeleiding, maaltijdplannen, voedingsadvies, educatie en heerlijke recepten helpen we iedereen het beste uit hun dieet te halen.

Plantaardig eten zonder gedoe

Met heerlijke plantaardige recepten en op maat gemaakte maaltijdplannen, bieden we jou de tools om gemakkelijk, gezond en lekker te eten. Afgestemd op jouw behoeften en doelen. 

Vastberaden jou te helpen

Wij zijn overtuigd van de kracht van planten en zijn vastberaden om onze kennis en ervaring te delen, zodat jij het maximale uit je gezondheid en sportprestaties kunt halen.

Actief betrokken bij jouw doelen

Om jou te helpen jouw doelen te bereiken, bieden we persoonlijke en betrokken begeleiding bij iedere stap. Samen streven we naar duurzaam en blijvend resultaat. Voor jou én de planeet.

Dit is Laura

Met Meatless Jungle streef ik naar een een wereld waarin zowel mensen als dieren een gezond en respectvol leven kunnen leiden. "Als enthousiaste wereldverbeteraar met een passie voor gezondheid, avontuur, sport en voeding help ik anderen al jaren bij het creëren van een gezond en plantaardige voedingspatroon. Of het nu beginnende veganisten of doorwinterde sporters zijn: ik vind het te gek anderen te helpen bij het behalen van hun doelen en de kracht van plantaardig te ervaren!"

Wat anderen zeggen

Laura is een expert als het gaat om vegan voedingsadvies. Zij laat zien dat je plantaardig (lekker) kan eten en daarnaast ook nog eens sterker kunt worden.
Kim
Laura luistert, toont oprechte interesse en geeft goede en praktische adviezen. Zij was de stok achter de deur die ik nodig had om het beste uit mezelf te halen.
Romy
Laura heeft enorm veel kennis op het gebied van gezond & veganistisch eten maar luistert ook echt naar jouw eigen behoeften en input. Superfijn!
Aimée

Ontvang nu jouw GRATIS Vegan Kookboek

Download nu ons GRATIS vegan receptenboek en ontdek hoe je binnen no-time lekkere en voedzame maaltijden op tafel zet. Dit e-book bevat:

  • Makkelijke en snelle recepten voor iedere maaltijd
  • Tips om lekker te variëren
  • Inspiratie voor de hele week

Waar wacht je nog op? Klik op de button om direct te ontvangen!

50%
Laatste stap!
Op welk mailadres wil je de recepten ontvangen?
DOWNLOAD GRATIS RECEPTEN