Pastasalade vegan pesto

Op zoek naar voedingsadvies in Amsterdam?

Dan zit je hier goed! Ontwikkel binnen no-time een gezond en plantaardig voedingspatroon dat jouw actieve leefstijl ondersteunt.

Vegan voedingsadvies in Amsterdam

Bij Meatless Jungle zetten we ons in voor een duurzame toekomst en geloven we dat plantaardig eten een cruciale stap is om dit te bereiken. Wij laten graag aan iedereen zien dat veganistisch eten niet alleen gezonder is, maar ook minstens net zo lekker en voedzaam als een omnivoor dieet. Ook aan sporters.

Zorgen dat jij een gezond en volwaardig plantaardig eetpatroon ontwikkelt: daar gaan we voor. Wij zijn ervan overtuigd dat met iedereen in staat is zijn voedingspatroon duurzaam te veranderen, als je maar over de juiste tools beschikt. En daar helpen wij je natuurlijk bij! 

Plantaardig voedingsdeskundige, vegan voedingsadvies

Plantaardig voedingsdeskundige

Dit is Laura. "Met Meatless Jungle streef ik naar een een wereld waarin zowel mensen als dieren een gezond en respectvol leven kunnen leiden. Als enthousiaste wereldverbeteraar met een passie voor gezondheid, avontuur, sport en voeding help ik anderen al jaren bij het creëren van een gezond en plantaardige voedingspatroon. Of het nu beginnende veganisten of doorwinterde sporters zijn: ik vind het te gek anderen te helpen bij het behalen van hun doelen en de kracht van plantaardig te ervaren!".

Advies bij een vegan sport dieet

Bij de overstap naar een plantaardig dieet is het - net als bij het dieet van alleseters - belangrijk een gezond eetpatroon te ontwikkelen en op te letten dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt.


Twijfel jij of je als sporter wel voldoende eiwitten binnenkrijgt? Of ben je een startende veganist die bang is tekorten op te lopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Laura heeft enorm veel kennis op het gebied van gezond & veganistisch eten maar luistert ook echt naar jouw eigen behoeften en input. Vond het erg leuk om samen ideeën uit te wisselen en ik gebruik haar nuttige tips nog steeds!

Gerhard